Bayi tidak bangun menyusu

Assalamualaikum mommies. Adakah normal untuk bayi tidak bangun menyusu lebih 5 jam. Baby sy baru 54 hari jenis yg berjaga mlam dan akan tidur lama pada waktu siang. Pelbagai cara sy cuba kjutkan dia trmasuk tukar pampers tp dia susah nk bangun. Bila sy kjutkan dia akan marah2 dan tak nak buka mulut dan mata. Baby masih menyusu badan sepenuhnya.

2 Các câu trả lời

Baby kita almost sama usia. Doktor kata usia sekarang baby usually menyusu on demand saja. Dia nak bagi. Dia tidur tak perlu kejut untuk menyusu. Nanti lapar dia bangun.

Waalaikumsalam. Baby ada kuning tak?