Lewat period

Assalamualaikum mommies. Ada tak yang sama kes dengan saya. Macam ni saya bersalin awal Februari tahun ni. Habis pantang sampai umur anak 5bulan baru saya period. Dan bulan lepas saya period cuma dua hari bulan ni pula dah lewat 8hari. Tapi test upt neg je huhu ghisau walaupun saya makan pil+condom. Btw saya fully bf. Normal ke macam ni🥴

2 Các câu trả lời

Normal. Nurse gtau mmg pndai mcm tu kdg ada bulan dtg lpas tu ada bulan x dtg. Ambil msa juga hormone nk regulate balik to normal cycle. Tp klu risau ada mslah lain blh je g check

2t trước

faham.. nanti saya ke klinik check ☺️

better g klnik chck