Due 22.12.2021

Assalamualaikum Momies..siape yang same due ngan kite..dah bersalin ke lom??risaunye terlebih due..cm ne nak cpt bersalin sebelum due..tak nak induce. #ingintahu

14 Các câu trả lời

due Sye 25.12.2021 tapi 3.12.2021 dh selamat besalin

3y trước

Alhamdulillah..tahniah wak..sy x lepas lg..hati dup dap dup dap ni..nerves..contaction slow sgt.

sy due 28/12 ..dh ada bukaan..1..

3y trước

Alhamdullilah.....selamat berpantang ye sis,doakan sya jga,moga dipermudahkan bersalin nanti🥰

bykkan berjalan..naik turun tangga

3y trước

TQ wak bg tips..mmg cube bykkan jln mggu ni..

Berama minggu dah?

3y trước

Hari ni 36week 1day..tp contraction slow je..bb selese sgt kt dlm peyott..