Boleh ke baby 10 bulan makan yogurt buah ?

Assalamualaikum hi momies , saya nak tanya bole tak baby makan yogurt buah ni? Saya ternampak pakcik dia bagi dia makan yogurt. Takut jg ada bagi kesan apa-apa dekat baby. Maaf lah saya tak tahu sangat. #firstmom ##ingintahu ##bantusharing ##firstbaby #

Boleh ke baby 10 bulan makan yogurt buah ?
2 Các câu trả lời

Carik yg plain yogurt lepastu blend dgn buah2 boleh bagi baby mkn …. Yg mcm ni ada gula .. tapi saya bagi jugak 🤣 Kesan dia baby lagi suka mkn 🤣 sbb manis2 masam

ni ada gula tersembunyi. better plain yogurt (Greek yogurt)

9mo trước

noted. tq sis sharing infonya