PLEASE HELP

Assalamualaikum mom's semua . Skg sy dah lewat 3 hari datang bulan . Selalu nya on time je period ni 😅 anak 1st baru 7 bulan , takut pla sangkut . Dah try check upt , tp negative jg . Nak tanya , adakah normal slps bersalin , period x tratur ya ? Sy tak ambil apa² perancang , anak minum fm . Maaf ya , sy taktau sangat 😓 #pleasehelp #firsttimemom

4 Các câu trả lời

weh 😭 ingat sy sorang ja begini. Anak sy pun dah 7 bulan , now dah 8hari X dtg period. Gelabah ye 😌 Depan laki nampk tenang, tp sy seharian bt kerja pikir pasal priod sy ja , apasal x dtg2 . Tu la xpakai perancang. Haih . serabut ni skg . Cuma sy belum test upt lg . ( Jgn laa .)

sama la sis. tak ambik perancang apa² jgk. aritu pun saya kena mcm tu.. period tak dtg².. check upt negatif, tunggu² akhirnya dtg jgk period,.. mungkin hormon kita kot sis.

sama laa .. lewat pastu mai .. pastu xteratur .. pastu sikit2 dgn lendir .. makin pelik ...😖

yup ada je yg jadi x teratur tunggu dalam seminggu dua lepastu check upt balik 😀