sakit perut

Assalamualaikum mammy" smua saya mau tnyak nii apa yaa obat nyaa bila slalu pedihh ulu hatii dann sakit perut terasa panass.. sayaa preggy 5 minggu.. ndak selesa sangat nii asal makan sejaa sakit perut n muntahh".. lepastu makan nasii pun d paksa jgak sbb ndak tau makann apa..☹☹ tersiksa sangat ??

12 Các câu trả lời

Makan buah.. Sya masa pedih ulu hati saya makan buah pear ngn betik..

5y trước

Betik muda yang tak boleh makan. Tp kalau macam sy, muda ke masak ke memang sy elakkan 😂

Me to sis .

5y trước

Bila lapar xtahu nk mkn ap..hmmm smpai lemah bdn..tp bila tengok mknan rse mual je kan😣