Serah diri 39minggu 6hari

assalamu’alaikum mami due date 5/2 tapi kalau tak bersalin juga sebelum due kena serah diri 4hb ni ermm doakan saya mami semoga selamat bersalin #firstbaby

5 Các câu trả lời

sy duedate 3.2...pn xbsalin lg..hrp2 bby kluar la sblm 3.2....tkut nk induce.

2y trước

ermm rupanya banyak lagi mami diluar sana belum bersalin 🥹 semoga dipermudahkan mami bersalin dan baby tu lah takut kena induce saya tak tahu apa tu induce sebab anak pertama kan