Tiada alahan

Assalamualaikum mahu tnya normal pregnat tiada alahan langsung? Pertama kali ni sya pregnat. Dah masuk 10mnggu*

11 Các câu trả lời

jgn diminta, sy pernah berdoa . nk sgt rasa pregnant , nk rasa alahan tu cmne . skli Allah bagi rezeki pregnant dan alahan 5-7 w . rasa nk ngis hadap alahan tu 🤣makan smua loya . nasib Alahan sy tu sampai 7w je . masuk 8w dah okay . rasa lega gilaaa . skrg da 10w . semoga kandungan kita semua dalam keadaan baik dan sihat smpai bersalin nanti . aamiin 🤲🏻

cuba tanya mak awak. dulu pregant awak dgn adik beradik lain ada alahan tak? sy ikut mak sy 7 org prgnnt tak pernah ada alahan smpai bersalin. so normal je takde alahan . bersyukur

alhamdulilah untung nye takde alahan. sy minggu awl2 tngop nasi pn rasa nak marah sebb tak leh makn. mkn je muntah 🥲

2y trước

alhmdulilh skrg dh week 11. dh bertmbh okey dh

saya takde alahan...alahan pantang tengok makanan je 😂😂😂 sebat semuaaaa.... pastu kuat tido.... now sy dh 9w

Sy xde alahan pon cuma bila nampak baju belang2 tetibe rasa loya gitu.. itu je la kot yg lain normal je..

wahhh bestnyaaaa nikmat pregnant takde alahan , tiga tiga anak ni loya terukkkk 🥺😭🫂

jgn diminta , nnti rasa nk give up je bila dah hyperemesis. untung xdak alahan🥺

alhamdulillah..untung awk x de alahan..hehe..sy bru makin baik dr alahan ni

sma la dengan sy sis,prtma kli mngndung x da alahan.. skrg 13 minggu sda

normal je. Biasanya org yg tidak mabuk laut xde alahan teruk sms hamil

2y trước

oh yaka 😊 maklum la tiada pgelaman 😅