Tukar klinik ibu dan anak.

Assalamualaikum. Maaf nak tanya. Boleh ke kalau saya nk tukar klinik kerajaan ke klinik daerah lain. Sebab sy kena ikut suami. Terima kasih.

2 Các câu trả lời

Waalaikummussalam Boleh. Kene inform kk yang skrg checkup ni. Bagitahu nak tukar ke Kk sekian sekian. Bagitahu sebab nak tukar sekali. Semoga di permudahkan ❤️

boleh sis , saya pun bru je tukar kk daerah lain atas sebab berpindah . maklumkan shj ke misi nanti dorg akan guide sis utk step seterusnya ya ..