Hamil selepas keguguran

Assalamualaikum. Lepas keguguran ada x yg terus pregnant selepas sebulan? Ada x yg bersama suami lepas 2mggu dan lekat? Dgr2 cepat lekat kalau lepas gugur... Sy teringin nk pregnant lg...sy baru je keguguran usia kandungan 7week..😭#hamilsemula #gugur #7week

32 Các câu trả lời

Ana gugur 8/2/21, pantang sebulan, bersama suami lepas sebulan 1/3/21 dan lekat. Bersalin 8/11/21. Tapi lain orang lain kejadian nya. Kakak ipar dah gugur 3x (semua trimester pertama) InshaAllah teruskan usaha dan brdoa ya

sy miscarriage bulan 10/2022, usia kandungan 6 mggu. sy pantang bersama suami almost sebulan . pastu period bulan 11/2022. bulan 1 tahun 2023 sy pregnant. skrg dah 5 bulan baby survive . Alhamdulillah.

Bln6 tahun lalu sy bleeding hbs nifas ad brsma suami trus lekat bln7 tuh . Alhamdullilah due bln nii 11hb tp bby awal kluar 1hb dn slmt mlahirkn . Smoga ada rezeki awak sis 🥰

Sy gugur 30/9(3 bln) peknen balik 26/11, lps gugur MIL bawak pergi berurut, Alhamdulillah skrg dh 5 bln lebih🥰 percaya dgn rezeki Allah, sampai masa pasti diizinkan💓

wslm. saya pernah hamil blk lepas 2bln keguguran.terus lekat lps abis pantang. alhamdlh skrg anak saya dah usia 1thn 1bln dan sy skrg hamil lg wlaupun ambil pil perancang.

Saye gugur 5/4/22…4bulan berpantang baru melekat 22/9/22 (4week) alhamdulilah sehat sampai sekarang dah 36week👍🏻ape2 pon saye doakan sis semoge ade rezeki lagi❤️

1y trước

alhamdulillah..terima kasih awk...aamiiin...

saya 2/2/22 gugur. 22/3 /22 period. lepas tu pregnant semula. alhamdulillah anak dah 4 bulan esok. dah pandai meniarap dah 🥰

1y trước

ohh mcm tu yee...ok kak...terima ksih atas pemberitahuan nye....hrini sy kne prgi hoso...mudhan2 tiada ap2 laa....

Sy prnah mmg lekat tros. Tpi sngat x digalakkn krn berisiko. Ye sy gugur smula lps tu. sbb rahim tu x kuat lagi.. skurang2nya 3 bln slps gugur bru sesuai mngndung blik.

1y trước

ya Allah risau jga sy..mudah2an Allah pmudahknlah ye. tq awak...

saya keguguran masa kandungan 7w5d . alhamdulillah lepas sebulan tuh pegi check pregnant . Now lagi 2 bulan nak besalin . tak sabar Nak jumpa baby 😊

11mo trước

kira x sempat period dah pregt blik ke

sy la tu lepas gugur..bulan dpn terus lekat blk..sbb doc pakar ckp blh je terus peknen asal jg pemakanan dn kesihatan..mse tu gugur 8 week

1y trước

alhamdulillah...doakan sy ya..moga ada rezeki lg..❤️