Scan jantina baby

Assalamualaikum. Kandungan 22 - 23 minggu dh blh nampak ke jantina baby? Hari tu scan 22 minggu dkat klinik kerajaan. Doc cakap masih blum dpt nampak jantina baby. Masuk minggu 32 baru nampak. 32 minggu tu rasa mcm lambat sgt dah nak tahu jantina.. sbb kita nak prepare n ready semua brg2 yg perlu masa melahirkan nanti. Nak beli brg gegirl..takut yg keluar tu nanti boboy pulak. 🤭

14 Các câu trả lời

Scan swasta sis inshaaAllah mmg boleh nampak. Selalu gender 18w keatas dah boleh nampak

nmpk je sis. 18w ke atas dh boleh scan. sye masa buat detail scan 22w dh nmpk gender dh.

dah bley nmpk.. tp mesin scan kt kk antik sikit.. better peg scan swasta....

bole nampak tu