gatal2 pada kehamilan 30 weeks

Assalamualaikum , ini kenapa.yah ? dan cara mengobati dan memudarkannya gimna ? , terasa gatal hingga jadi mcm dlm gambar ni . skrng sy pregnant anak kedua , 30 weeks dah#bantujawab

gatal2 pada kehamilan 30 weeks
1 Trả lời

naik mcm tu sebab sis garu ke sebelum garu memang naik putih2 tu? ke tu putih sebab sis sapu calamine lotion? jumpa doktor ya.

6mo trước

kadang kalau sis pernah ada alahan dulu2 tapi dah elok, bila preggy dia keluar balik sebab immune system low. cuba check balik kalau ada trigger dgn makanan ke habuk ke apa2.