Buasir😭😭

Assalamualaikum ibu2..sy kene buasir dh 3 hari,smpai biji dia terkeluar sikit,sy dh beli ubt sapu dkt farmasi tapi still x hilang..sakit yg amat😭,hari ke-3 siap kelua darah lagi wlpun sy x buang i besar..sblm khwin mmg sy ad buasir, paling x pun buang i besar luka n kelua darah je (pernah pergi hospital)...lps khwin masuk 20 week siap ad biji kelua lagi..nk g hospital pun paling x dia bagi ubat sapu lagi😖..tlg ibu2.

4 Các câu trả lời

saya pakai V'Oil by KakLis Jamu mmg menjadi sis, buasir tu mengecut . kan buasir ni keturunan kan . adik mak kakak sy pn pakai dorg suka sbb mmg kecut. lg time pregnant kita mmg nak kene standby dia kluar ye la bende menekan dari dalam kan . so lepas mandi sy mmg akan sapu Voil ni . sis kalau nk boleh tengok ig ke fb KakLis Jamu . cari je nnti jumpa

8mo trước

ok..tq sis😊

samalah kita ade buasir sebelum kawin lg..lps membuang msti terkeluar tp sumbat dia masuk balik, dh tk sakit mcm mula2 kena. bersalin anak first dulu meneran trkeluar kepala buasir dulu 😔😭 pastu tolak habis. time pantang mmg tk kluar dh sebb makan pun pantang kan. ni pregnant ank kedua plk takutnya nk bersalin😔

8mo trước

same la sis..sy pun takut jgk .sbb ank first kan..ape2 pun semoga dipermudahkan segala urusan sis😊

sis cuba try krim hurix saya pakai okay sangat

8mo trước

ok nnty sy try..tq ye sis😊

anucare tuh pun tak jalan ke?,

8mo trước

x jgk..