Mohon tips buka jalan

Assalamualaikum ibu2...Ada tak tips buka jalan dengan cepat...saya dah 4 Hari kat wad,Masih lagi 1cm...saya dah jalan2,jalan itik,squat & macam2 lagi...semua tak menjadi...Tolong saya...saya taknak lama2 kat wad ni..

5 Các câu trả lời

insyallah baca lah selawat selusuh beranak, semoga dipermudahkan segala urusan kamu dn tiupkn pd perut kamu, insyallah semoga bermanfaat dn blum cuba blum tau, kalu nak, kt cari kat wall gongle dn taipkn selawat bersalin dgn cepat, byk tu kt bole ambil dn selamat mencuba.... sy doakn semoga dipermudahkan segala urusan kamu dn selamat melahirkan..... aamiin

Sama sis...Sy pn dh 4 hri kt hospital...dktr dh tlong bkk jln..tp msih 3cm..hrap cpat la brsalin..

kenapa kena warded awal?

1t trước

leaking...TP,sehari sekejap je haritu...

Buat je exercise tu sis

sis brapa week sdh ?

1t trước

ohh..semoga dipermudahkan proses persalinan sis..