Kos bersalin

Assalamualaikum ibu2 .. sy nak tanya berapa kos bersalin di hospital kerajaan untuk bulan october tahun 2022 untuk yang bukan kerja kerajaan ya ?? Sy due bulan october ni .. Anak sulong

3 Các câu trả lời

membe sy bini dia bersalin aritu bln 9.22.sehari je dia duduk.branak normal.katanya dalam rm35 gtu.czer xtaulah.sy bnrnya xbrpa phm jgk cara kira tgk ap.sbb taun lps sy bslin kt hkl kena thn lebih kurang smggu.branak normal,ank kena thn nicu jp,sy kena masuk drh 2beg.dlm 600++ jgk la byr

Sedia kan 200 je dah cukup. Kalau normal 100 ke bawah, kalau ceaser 200 ke bawah. Takkan lebih dari tu.

Kawan saya kena Rm35 jer awak