Sakit bawah perut

Assalamualaikum ibu².. sy first mom.. sekarang dah 35 week 5 days .. normal ke kalau sakit bawah perut?.#firstmom

3 Các câu trả lời

Sakit bawah perut tu sakit celah kangkang ke sis? Kalau betul2 bawah perut, maaf tak pernah alami. Boleh refer dengan pakar utk dapatkan consultation dan advice

rsanya normal ..sbab kepala bby dh msok laluan tuu.. sis pon otway dh nk ckup bulan..so kalau rsa risau better tnya misi or dokter..

normal. sy pn sedang alami 36 week. nurse ckp kpla baby dh duduk dkt laluan yg betul dh. tggu masa utk kluar je