Minta Doakan saya

Assalamualaikum ibu2 smua☺️ Saya nak mintak doa dari semua Saya hari ni 36minggu 6 hri , Due 11/10/2022 ..tapi doktor bagitau baby kecil sikit..doktor akan repeat scan pd 28/9/2022 ni..kalau baby masih kecil kene induce. 😢 Semoga saya SITI NURUL AZNI IZATY BINTI MOHD SAUFI dipermudahkan segala urusan senang dan mudah bersalin , Baby selamat ,Ibu selamat .. Semoga doa salah sorang diangkat🤲🏻 Aamiin ya rabbal alamin Doakan tau. Lebih 40 org yg doa, InsyaAllah Allah makbul . Thank you semua yang mendoakan saya🤗 Saya mendoakan semua ibu ibu yang sedang menunggu waktu bersalin juga kita dipermudahkan urusan bersalin nnti, Aamiin. TERIMA KASIH SEMUA 🥰🥰💕💕 #firstbaby #firstmom #pleasehelp

Minta Doakan saya
39 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan urusan. Jangan stress2 tau, kena happy untuk baby happy semangat nak makan. Awak try minum susu anmum, banyak ibu2 minum susu anmum baby naik berat banyakkk, baby besar. Cuba la. Banyak kan makan protein & calcium juga ya? Semoga awak dan baby sihat & dipermudahkan process bersalin nanti. ❤️

2y trước

Insyaallah..terima kasih banyak sis🥰

same dgn sy , minggu lepas scan baby kecik 34 minggu sedangkan sy pregnant 36 minggu , doktor cakap baby kecil tpy berat badan okey 2.6kg , nanti 26/9 repeat scan lagii , berdebar jugak nak tahu keadaan baby mcm mne , lagipun sy berbadan kecik jer 😅 kalau baby besar dan berat sgt pun mcm pelik pulak kan 😁

2y trước

Semoga dipermudahkan urusan..amin2 🤲🏻🥰

due kita same .saya da dapat tarikh untuk czer 2/10 ni. Sebb baby songsang..moge semua ibu2 disini dapat doakan yg terbaik ntk sy ye. baby gn ibu selamat dua2.. dipermudahkan segala urusan bersalin nanti .saya pon akan doakan benda yg same untuk ibu2 sekalian.. insyaallah

2y trước

Semoga dipermudahkan urusan sis 🤲🏻🌸

sya pun due 2.10 ...tapi sy review pakar sbb bby kecik n air ketuban kurang ... masa last scan 6.9 bby brat dy 2.2kg tapi air ketuban dah 2/10 bgtu dr. cakp so sy dah kena admit ward n besok ny bsalin kna psang belon....

sy pon mcm sis jgk..baby kurg brt dr yg sepatutnye..dh 2 minggu sy kt wad..ngam khamis nie 22 sy kena lahirkn baby scre czer. 37 minggu..moga² bila baby kuar dpt la berat lbih 2kilo..semoga urusan kita dipermudahkn iye sis

2y trước

Insyaallah..semoga dipermudahkan urusan dan ibu n baby selamat..amin🤲🏻

Aamiin Ya Allah ya mujib.Ya Allah kau bantulah hambaMu yang berna siti nurul azni izaty dipermudahkan segala urusan dan mudah bersalin.Baby dan ibu selamat dalam perlindungan Mu dan JagaanMu Allah ..

sy due 15/10..Rabu ni BT scan balik sbb baby besar ms scan 34w berat baby 2.4kg dh..esok scan tak tau lh berapa BRT baby...semoga sis dipermudahkan nak bersalin nti...doa kan sy jgk ye Amin 🤲

2y trước

Amin2..semoga dipermudahkan urusan 🥰

amiin, inshaAllah semua okay. awak byk makan makanan berkhasiat okay. saya pun rabu ni baru nak scan tgok okay ke tak baby. due date pun 16/10 ni .

2y trước

Semoga dipermudahkan urusan sis jgk..amin

semoga dipermudahkan urusan puan..mmg bby kecik kena induce ke skang?sbb ank sy dlu 3org smua kecik,bwh 2.5kg..takde kena induce.bersalin normal.

2y trước

owh maybe lain dh kot skang.sy last bersalin hrtu 2018 mmg bby kecik gk dr usia kandungan mse scan..kluar pun 2.44kg je🤭..yg no 4 ni due 1/11.. nthla kecik ke tak.doc xbgtau ape2 pun🤣..semoga awk slamat bersalin ye..

Semoga d permudahkn sis. Baby kecil yg pntg sehat x mengapa.yg ptng bila bsr nti baby membesar dgn sehat. Pa pn kita doa yg baik2 jak ya.