Due Date hari ni 😇😅

Assalamualaikum and hi ibu2 smua.. sya tengah kerunsingan sekaranng ni.. arini due date sya.. sya mcm dah ada rsa2 sengal2 mcm nak datang period tu.. ad rse macm period pain . Perut mngeras kdng2.. dari malam td ad rse2 mcm tu.. Malam td sya membuang sebb rsa cm memulas mcm tu.. sakit2 pinggang skit2.. ptut ke sya pegi hosptal? Sebb dia cm slow2 je rse ni... tkut je pegi hosptl., cek2 bukaan skit kena balik.. air ke drah belum kluar lagi.. perut kejap2 dia mngeras.. agak2 sya kena pegi hosptl or tmggu dlu?

1 Trả lời

boleh je utk pergi klinik swasta utk check bukaan awak. if awak risau pergi hospital doctor soh balik

2y trước

sama2 awak☺️. semoga urusan awak dipermudahkan❤️