Mohon penjelasan ibu2 sekalian

Assalamualaikum ibu2 semua.. Sy keguguran 21/8/23, lepas keguguran belum datang bulan, kalau ikut kiraan dh lewat 6 hari.. Bila check upt tiba2 +ve.. Persoalan sy, valid ke upt tu? Pregnant anak sulong kali ke 3, yg mana kedua2 pernah ggur..

Mohon penjelasan ibu2 sekalian
1 Trả lời

klu awk ada bersama slps gugur tak tunggu period dtg tu high possibility. cuma klu nk kira dh berapa minggu tu, better pi scan saja.

12mo trước

A'aa ada bersama lepas pantang dua mggu keguguran.. Kandungan sblm ni yg keguguran tu baru 6 mggu..