Apa sbb bayi menangis menyusu

Assalamualaikum ibu² mau tanya kenapa ya bayi sy umur 3bulan susah mau susu asal saya letak puting susu di mukut nya mesti menangis dia susu formula sy guna botol comotomo dan tiffy yg antik tersedak sampai baru² sy pigi klinik kenak tegur sbb timbangan nya tidak naik² apa sbb tu ya malam pun susah mau menyusu?

1 Trả lời

wslm. cuba sis bawa jumpa Dr. takut ada tongue tie. lg 1,sis try kasi miring kepala baby kalau time menyusu.