Hb rendah😪😣

Assalamualaikum ibu2 boleh kongsi x utk naikan hb..sy dh tukar jenis ubat still same..dh mkn kurma dh mkn jambu batu dan mkn buah2 y d syorkn..pening mmikirkn ap lagi x kene😫sy bukan org senang nk amal mkn daging slalu mcm doc sarankn ..skrg dh 30 week..hb sy hari ni 9.5 ..bulan lepas 10.1..

20 Các câu trả lời

boleh try minum pati delima sehari sebelum check up 👍🏼 kalau nak amalkan hari2 pun boleh .. setakat ni hb saya around 11-12.5 dari first buka buku sampai 30w

2y trước

dh try pati delima tapi x mjadi