37week 1day

Assalamualaikum ibu" nak tanya siapa ada pengalaman macam Sy rasa ni boleh kongsi sikit😌 Dua malam sudah sakit perut dari bawa perut sampai ke pinggang tapi setiap malam saja la siang tidak malam ni masuk malam ketiga sudah susah mahu tidur penat tapi belum ada tanda-tanda keluar 🥴 siapa ada pengalaman macam ni juga ada Sy ni kejap lagi nak bersalin atau pun hanya sakit" palsu saja#ingintahu #pleasehelp

5 Các câu trả lời

sy pun mcm nie time 37w, tapi sampai skrg belum bersalin. Hari nie dh 39w 4d.😅