Kenapa keluar lendir seperti putih telur

Assalamualaikum ibu ii semua kehamilan sy dh 38 weeks 1 hari .. adakah normal keluar lendir berwarna putih telur dan rasa sakit ii di bahagian pinggang dan perut ... Adakah perlu sy pergi ke hospital .. sbb ni kali pertama hamil x thu lgi macam mna

3 Các câu trả lời

Saya sarankan pergi hospital sis.. saya masa anak first time 32w keluar lendir mcm putih telur ni la.. lagi dengan takde rasa sakit apa2. taktau masatu cemana rupa air ketuban kan.. rupanya memang nak bersalin..

2y trước

Bagi saya kalau da basah takde bau tu, better cek hospital lah. Risau leaking kan.. walaupon takde sakit pape.. berapa minggu dh sis?

Waalaikumussalam, kalau memang x tahan rasa sakit tu dan kerap sakit bhgian pinggang dan perut better p hospital takut dah ada bukaan,. Sy anak kedua 38w2d dah bersalin...Semoga dipermudahkan

2y trước

Tu citer masa anak kedua la, nie anak ke3 masih menunggu hari.. Sekarang 37w..Semoga dipermudahkan persalinan ibu2 semua.. Aamiin Yaa Rabbal A'lamiinn..

Dh nak start active labor tu sis.. blh pergi pac check bukaan..