stok susu

Assalamualaikum ibu ibu. Saya baru bersalin baby premature 34minggu sekarang kt nicu. Next week saya dah kene sambung study kat Indonesia. Stok susu saya cukup tapi saya takut kurang nanti, mungkin ada ibu ibu yang ada stok susu badan lebih area Klang yang boleh membantu saya. Terima kasih

1 Trả lời

Sis try g dkt ig noorfazila_bt_abdul_rahman Dkt situ dia akn listkn sapa sis.blh ctc tuk cri ibu susuan tuk bby.. hrp ianya blh.mmbntu sis.. 😉