Botol susu hegen

Assalamualaikum, ibu ibu dekat sini ada yang pakai pakai botol susu hegen tak ? Kalau ada okay tak sebab saya tengah survey mana sesuai untuk baby.. ada leaking tak bottle tu, puting dia tu susu mcm turun laju sangat tak kalau tonggeng? Mohon share experiences thank you 🫶🏻#firsttimemom

1 Trả lời

sye guna hegen puting size 0. utk bby nb sampai 6m. size 0 ni jenis slow teat. puting dia agak besar and a bit keras sikit tapi x sekeras puting fiffy or anakku. kalau anak mulut kecik mmg agk payah sikit die nak adjust mulut mula2. mcm anak sye tgh fasa nk tumbuh gigi so die reject puting hegen. mybe sakit kot kena gusi die. so boleh beli accessories die utk jadi kan sippy cup. kira boleh guna long term laa hegen ni. nak mudah awk beli terus 2 brand botol. satu lagi crik yg jenis puting lembut mcm he or she atau comotomo. tgok mana satu yg ank awk accept.

1y trước

Okay terima kasih atas info 🥰