Baby jaundice

Assalamualaikum, hye mommies. Nak tanya ada tak ank2 yg kena jaundice lama. Brpe hari ya plg lme bru discharge? Ada tips ke cre turunkan bacaan jaundice smpi dpt discharge?

9 Các câu trả lời

minum susu je banyak banyak. cepat je turun, tapi hati hati tengok muntah dia, takut tersedak sebab dia minum susu banyak

9mo trước

ank sye mmg kuat nyusu, buang air pun kerap n byk. to tulah blum nk turun. harap esk turun bacaannya. mohon doanya