Gigi geraham .

Assalamualaikum . Hii mummy . Nak tanya lah . Normal ke baby 1tahun5 bulan keluar gigi geraham tapi setiap kali menyusu atau minum akan muntah memancut . Normal ke mummy semua ? Ada yang pernah alami ? #SeriusTanya #bantujawab #firstmom

2 Các câu trả lời

Anak sye pun da tmbuh gigi geraham, mnyusu msih ok.. xde muntah memancut.. mgkin sbb lain.. perut kembung?

3mo trước

dah bawa urut . mmg org tu ckp perut kembung . tapi bila tanya doktor , doktor cakap normal budak muntah bila nak tumbuh gigi . haiah peninggg

Macam tak je awak. Anak saya tak pernah macam tu. Dia tengah tak sihat ke?

3mo trước

demam on off wak . tapi aktif je berlari sana sini . susu pun kuat . tpi tu la bila lepas minum je akan muntah .