Sakit Tulang Pelvik

Assalamualaikum and Hai semua ibu². Saya sekrang kerap sangat sakit bahgian tulang pelvik. Sampai nak berjalan pon sakit. Isnin ni baru jumpa doc. Ad tak ibu² yang ada pengalaman macam ni? Macam mana nak kurangkan sakit tu ye. #25minggu

2 Các câu trả lời

Saya pun begitu. Mungkin kandungan ke3. Waktu first and second tak rasa sgt awal2. Cara saya kurangkan sakit, mmg kena rest atau tidur. tidur pula kena mengiring. Kalau tak, sakit sungguh nak bangun dari baring 😆