Perut besar

Assalamualaikum hai semua. Cuma nak tau. Ada sesiapa macam saya tak? 1st gugur. Anak ke 2 perut besar sampai ada yang kata triplet. Yang ke 3 ni baru 7w perut dah nampak besar. Mengah jangan cakap. Jalan kejap je rasa macam dah sarat sangat. Esok saya rpt scan. Doakan kandungan saya sihat ye. #ingintahu

3 Các câu trả lời

Kalau dah pregnant banyak kali walau keguguran sekalipun, mmg perut akan nampak besar sbb perut dah pernah meregang sebelum2 ni. Kalau macam sy, baru 17w tp bawah ni rasa macam dah terbuka je. Rasa mcm baby dah berat dan nak terkeluar je sbb dah anak ke-3. Kalau macamni bila dah nak dekat bersalin nanti kena pantas sbb baby mmg laju je nak terkeluar sbb jalan tu dah ada. Harap kita sama2 selamat dan baby sihat ya. Aaminn

semoga dipermudahkan segala urusan .. semoga sis dan kandungan sihat sehingga selamat dilahirkan 🥰🥰 semoga kandungan sis berkembang dengan baik,cukup sifat tiada satu pon yang berkurang sehingga selamat dilahirkan Aamin aamin ya Rabbal Alamin 🤲🤲

2y trước

Aaamiiin. terima kasih.

mg dpmudahkan segalanya amiin

2y trước

terima kasih