Penyusuan/ Susu Formula

Assalamualaikum, hai nak tanya mommies macam mana ye stopkan susu badan?? Anak dah nak 2 tahun, memang df dari baby coz wfh je. Try ajar botol dah berjaya walaupun masih tengah menyusu badan cumanya naik ruam/rashes kat bahagian leher huhuhu, baru try susu Lazz, dengan Fernleaf Full Cream. Boleh tak bagi pandangan atau cadangan cara nak stopkan susu badan n try susu apa yang okay ? Thanks#pleasehelp #firstmom #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

mean susu fm tak sesuai dgn baby. atas setahun susu bukan lagi keperluan utama baby kita dear. awak boleh intro dkt baby susu full cream dlm kotak. mcm Dutch baby. yg gmbr cartoon frozen la.

sye dlu epmom.. cre sye stopkn susu dgn cara x jaga jdual pam susu.. klu mula2 selang 2 jam, next sye pam selang 4 jam..