Sakit mencucuk

Assalamualaikum. Hai mummy sekalian nak tanya normal ke 37 weeks rasa mencucuk2 je kat faraj to , sakit dia mcm dia korek2 dgn kuku , Ape dia korek tatao la . Takot terberanak kat rumah . Tolong saya mummy Normal ke to ?

2 Các câu trả lời

maksud sis, sakit dibhgian pelvic ke? kalau skit di bahgian tu, normal sbb baby makin turun ke bawah. saya pon rsa juga, makin hari makin kuat rsa dia. kekdg tu nak bergerak pon sakit. bila tdur, nyut nyut je rasa dia.

1y trước

haa . betol la , tpii ada masa dia . . nak Dkt ni biasa la risau je la kejenya . Terima kasih respon

tak sure. kalau nak tahu kena pergi hospital utk cek.

1y trước

baik , thanx ea respon .