Hb rendah, Dah masuk tri 3

Assalamualaikum hai mommy2.. Ada tak yg ad pengalaman hb rendah waktu pregnant ni. Jika sudi, bole la share apa yg mommy2 buat utk naikkan hb. Risau juga kita ni.. #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

mkn byk hati ayam, kerang, ikan blis, soya original. jgn bli soya kotak..hati ayam sy mkn yg bli kt psr mlm goreng tepung tu. hb low 10.9 dua minggu naik 11.2. btw ada tkr ubt jgk iberet

2y trước

Tula sy makan hati ayam ja ni and makan ubat Dr bagi yg baru. pastu mkan buah jambu n epal byk2. Tq awak for sharing.