Kesihatan bayi

Assalamualaikum hai mom sya nk tanya kenapa anak saya susah nk berak padahal dh bgi minum susu byk .. Normal ka? Lagi pon ank ada kuning tiggi

4 Các câu trả lời

SAME CASE HERE! hehehee. saya alami perkara sama juga. pastu ada org bagi tips. ibu, amalkan makan kurma. saya amalkn kurma, dan juga sy ambil supplement Alfalfa. Alhamdulillah. Allah permudahkn. Skrg masalah kena stdby pampers banyak2 sbb baby kerappp berakk. hahahaha. 😅😂

Bagi dia minum every 2 hours tak? Ank sy pun kuning tinggi, lepas tu setiap sejam stengah atau 2 jam sy bagi susu.. mmg kencing & berak byk.. skrg dah turun kuningnya

1y trước

sis bgi byk mna susu ?

Sama dgn anak sy sis. Haritu dua hari x berak padahal dah bagi susu. Menangis sy sbb risau kuning.

1y trước

Tp x peh, lama2 kuningnya turun lps badan dia dah selesa. Dia dah nk menyusu. Anak sy smpai skrg sehari sekali je berak. Okay je doktor kata.

susah berak tu macam mana? berhari hari ke dia tak berak?

1y trước

dh 2 Hari x berak