D&C??

Assalamualaikum hai. Maaf sy nak tanya bg sape2 yg ade pengalaman miscarriage. Ceritanya mcmni, sy confirmed miscarriage kelmarin & doc bg tempoh 3 minggu utk turun sendiri. Tp mlm td sakit yg teramat sangat. So sy ke hospital. Doc tarik keluar baby. Cuci. Tp sy x sure prosedur tu dipanggil d&c or bukan. Sbb sy x dibius ape2 pon. Sakit sgt2 masa doc tarik tu. Skrg masih rase sakit, lemah bdn dan tengah berpantang. Mohon sape2 yg berpengalaman share sikit ye. Pleaseeee. Tq #firstpregnancy

12 Các câu trả lời

Sy mnum sir serai kayu.. Bland n tapis lalu mnum air dia.

5y trước

U bg keluar semua yg janim yg gugur. Ye2 air daun serai kayu. Sy dang 2x mnum alhamdulillah keluar semuanya.

Maaf nk tnya sis..bapa bulan yer gugur??

5y trước

Baru lagi. Masuk 10minggu