Tanda Bersalin

Assalamualaikum and hai ibu² semua. Saja nak tanya, selalu nya ibu² semua akan keluar tanda ap ye bila nak bersalin. Means macam seminggu nak bersalin cirit birit ha gitu. Kalau saya seminggu dua lagi nak bersalin asik nak membuang.

1 Trả lời

macam saya keluar banyak sgt keputihan yg pekat, makin kerap rasa sakit area bawah perut

7mo trước

saya 3 mggu sblm bersalin da jd cmtu. tp saya bersalin awal 38w. kira time 35w cmtu da kua bnyk sgt keputihan tu