Vaksin untuk ibu menyusu

Assalamualaikum, hai ibu2. Saya nak tanya ada tak ibu menyusu yang dah daftar utk pengambilan vaksin di my sejahtera.. Kalau dh daftar ada x dinyatakan ibu menyusu semasa pendaftaran tersebut.. #ingintahu

3 Các câu trả lời

saya dah cocok 2 dos..untuk ibu menyusu.. dia akan hantar melalui mesej biasa untuk konfem temui janji tu..dan tekan kat mysejahtera..kita kena jawab soalan yg diberikan dan tanda yang kita menyusu sahaja... ikut dan tarikh diberi.. suntikkan ibu menyusu sama sahaja mcm org lain.. atas diri masing2 selepas suntikkan akan sakit bahu @ demam..sy 2 dos tak rasa apa2 pun..alhamdulillah body sy kuat la..cuma sakit sikit la bekas jarum dia tu😅

3y trước

Terima kasih 😊

untuk ibu yg hamil dan menyusu