Anak meragam bila nak tidur.

Assalamualaikum hai anak korang macam anak saya tak ..bila nak tidur je merengek meragam tpi mata dh ngantuk kdg2 mata dh tertutup PON nangis je kdg2 amik masa yg lama jugk untuk brhnti merengek pdhal mata dh tutup dia tidur dlm buaian ..Klau dia dh tidur lena bru Sy angkt letak atas katil..sy xfhm dia nk apa pdhal dh BG susu dh ..Susu BG lagi dia tolak ..dia xselesa xthu apa yg xselesa ..MMG dri dulu dia akan merengek meragam ..Smpai skrg dh makin teruk sbb dh setahun dh umurnya kdg2 nk tinggal pon dia nngis MCM kena pukul ..knp ye ank sy bgitu#seriusnanya #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

Waalaikumsalam. Berapa umur anak?

1y trước

Newborn memang akan ada masa begitu saya pun tak faham mula-2 sebab anak pertama. Cuba check pampers, perut anak, suhu bilik ke.