Minggu ke-5

Assalamualaikum dan slmat pagi mommies... Hari ni genap seminggu selepas cek hari tu line samar n kabur sgt.. Byk komen positive, jadi sis x sbar nak tunggu 2 minggu lagi baru cek.. Hahahahhaa jadi tadi pagi sya cek lagi, bab upt hari tu mmg beli 2 .. Alhamdulillah naik 2 line wlaupun masi x sbrpa terang.. minggu depan cadang nak cek lagi, nak pastikan line tu btul² terang . Baru p klinik buat pengesahan. Klu tgk My tracker usia kandungan 5 minggu suda.. Doakan ya mommies ??

Minggu ke-5
26 Các câu trả lời

masa ank first dulu . da buat buku pink n bila dah masuk 3 bulan, pun sebuk nk buat lagi . happy tgk 2 line merah😂

5y trước

Yka 😂😂 ..

Inshaallah ade rzeki sis bln mulia ni..smoga yg berttc ade rzeki jgk bln mulia ni.. Aminnn aminnnn aminnnn

Wasalam. Best kan mommy... Biasanya bila first time mcm ni, mesti nk test lg smpai 5-6kali. 😜

5y trước

🤣

In sya Allah...semoga dimurahkan rezeki yer sis...positive tu, in sya Allah...

Alhmdulilah tahniah sis doakan saya ade berita gembira jugak. Aminnnn 🤲😊

Sye nk dkt 3 minggu delay period bru nmpk 2 line mcm awk...tahniah ye mothertobe

5y trước

TQ, u too Tahniah .. Ohh. Sya hari ni baru 1 hari late.. Sya cek ptma, 2 minggu awal, result smar sgt.. then seminggu awal, dpt result mcm atas tu.. Cek awal, bab suami yg mabuk" , nak mkn je kerja , xpndai knyang 😂😂😂 .. Sya rilex je, blum rasa apa" lagi smpai hari ni.. 😁

tahniah sis. moga dimudahkan urusan dan baby sihat ya 😍 jaga diri

Alhamdulillah tahniah sis 🤩

Taniah ya sis..doakan saya jugak sis

Alhamdulillah.. Tahniah sis😊..