baby kicking

assalamualaikum dan selamat malam mommy semuaa saya sekarang dah 18 w 5 d pregnant anak ketiga . nak tanya laa memang normal ke lambat rasa baby kicking ye ? cause saya obese ke disebabkan kulit perut tebal so lambat sikit rasa baby kicking tu ? doakan saya cepat dapat rasa baby kicking yaa #seriusnanya

1 Trả lời

Ye lmbt ckit sis..bese 20w ke ats..tu pn xla dy kicking sgt..rse geli2 je kt perut..sbb ruang dy luas lg dlm tu..nnt bby dh bsar ckit bru rse jelas dy kick..

10mo trước

okayy sis . hehee mekasehhh tauu mudah mudahan cepat laa dapat rasa baby kickingg