botol yg sesuai

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua mommies...boleh x share botol ape yg ok utk bby....sy dh nk starr keje...botol 2 jenis dh beli tp bby kejap nk isap jap xnk...mcm manela nnti nk tgal dkt pengasuh...susu pun nk pam buat stok mcm xbyk sb mlm bby kerap menyusu

1 Trả lời

Waalaikumussalam. For my baby dia mcm tak kisah botol apa, just puting yg penting. Dia serasi dgn puting latex brand NUK cos puting tu lembut n shape quite similar to nipple

4y trước

Eh silap puting..botol same je...hehe...skrg pkai tommee tippee dgn nuby tp stil mcm tu dia gigit...time nk isap dia isap je time xnk kemam je botol tu