Sakit vagina ketika bayi bergerak.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ada tak dalam ni yang alami sakit dekat bahagian vagina masa baby bergerak aktif . Saya skrg hamil 35 minggu dan kerap rasa sakit sgt2 time baby bergerak kuat sehingga terpaksa gigit kain dan kadang2 terjerit sakit 😭 Ada ke yg alami perkara sama mcm saya?

2 Các câu trả lời

smela sy dh 33w 3d. sy msuk ward 32w 6d start 8hb smpaila skrg . skit sgt nk2 bl3 baby gerak aktif n tendang. tp slgi blh thn sy thn je. sy kene admit ward pun sbb perut mengeras bbrpe jam n contraction. ingtkn comtraction sbnr but bkn . its a false contraction. skrg dh 2 hri tkde contraction kerap n truk n baby pun dh oke xmngeras lama2 no leaking tkde jallan bukaan but dr still xnk bg sy balik . im really2 frustrated now

sama sis ada masa bila bby tendang bahagian atas tu vagina rasa sakit dn ngilu...lgi² tengh kencing sna jga dy tendang lps tu kt vagina rasa sesuatu mcm mnyucuk nyucuk rasa mcm ada benda nk kluar tpi xjga sakit btl smpai cya pgng bwa perut😂tpi ada masa dtng sakit mcm tu...