Apa Khabar Mommy's Due Bulan 10

Assalamualaikum dan hi mommy. Mcm mana keadaan mommy's yg due bulan 10 ni? Sy due 19/10, skrg masih mampu bekerja dan berjalan, cuma bawah dh start rasa sakit maybe sebab perut semakin besar..

27 Các câu trả lời

Waalaikumusalam sis, Wahh Sis Due Kita Sama 19/10 😂 Dah Scan Ke ? Nampak Ape ? Mana Tau Kot² Kita 2 Sama Lagi 🤣 Samalah Sis .. Saya Jugak Macam Tu .. Sakit Bawah Tulang Kemaluan Tu Semakin Ketara, Nak Pusing Kanan Kiri Time Baring Pun Payah. Duduk, Nak Bangun Balik Pun Payah Terasa Perut Tu Semakin Berat, Terbeban Dan Tertekan Kat Bawah Tu Semakin Sakit Rasanya

saya 25/10 . saya ni xda masalah truk pon. ada asma jelah. yg lain sakit pon skdar sakit pinggang, lengguh . nak pusing kiri kanan jelah payah.. saya xsakit plk bawah. jln pon xda apa. tapi bby songsang lagi. kawan2 doakan smoga bby sya pusing ya . next week nak cek up tgk bby macam mana plk .. sy ni First time.. harap sy boleh beranak normal la ..

1d trước

Aamin. mintak2 nanti bby pusing blik.. 🥹

Sy due 4/10. Slalu pujuk baby kuar xoverdue. Sbb ari2 ibu sakit dik 😂 tapi tulah ibu dia still aktif jgk bkrja wlaupun sakit pinggang, perut mengeras mcm mne pon 🤭 tapi suka borak ng baby skrg sbb dia slalu respon hjg2 trimester ni.. Mngkin dia pon excited nk jumpa org slalu dk belai dia hari2 😊..

waalaikumsalam. due 1/10 dah masuk ward harini hari ke4, bukaan baru 3cm tolong doakan saya semoga dpermudah urusan bersalin ya kawan².. terima kasih

17h trước

Awalnya awk masuk wad. Semoga dipermudahkan. Sy due 2.10.24. Smlm baru lepas jmpa dokter fpp putrajaya. Tapi dokter xde suruh warded lagi. Die suh jmpa lagi 1.10.24 nanti je. 😂

slm sis, sy due 17/10 ,dah rasa berapa hari mengeras perut dn sakit kat bawa tu, cuma tak lah selalu, dlm sekejap2 sj, ada kemungkinan dri pembesaran perut kt tu, itu yg rasa mxm sakit mengeras ngeras

2d trước

sis sama tarikh dgn sy heheh

saya due 10/10 tapi sebab baby scan besar 3w dari umur dan gdm, Dr suruh serah diri awal. tarikh dr bg 30/9 ni. mmg sakit sangat bila berjalan sbb baby dah menekan kat bawah tu.. mujur boleh wfh. doakan ya

sy due 16/10 tpi skrng da rse sakit sngt dkt pelviks ngn peha blah kiri...nk bgun dri baring or duduk YaAllah rse nk ngis🥲 tpi tdi jmpe MO Dr ckp normal je😅 cuma bebila mse dye ckp ley berslin...

5h trước

Sis sama dengan saya due date 🖐

8.10 nanti kena refer o&g untuk dapat kan tarikh bersalin.. semoga dapat la bersalin normal.. org2 yg saya kenal yg pregnant sama , dah bersalin , tp semua kena czer.. takut nyaa...

Waalaikumsalam mommy.. due sya 15/10 first baby.. perut selalu mengeras dan sakit bahagian bawah mcm ada tekanan kadang2.. semoga dipermudahkan urusan bersalin semua🥰

24/10 ari2 skt, jln dh byk skt bawah,mcm Ada benda nk jatuh,xblh tdo mlm..kaki sengal2,org kata perut Sy dh jatuh..Sy pon xpasti..due masih jauh..doakan semua Selamat bersalin

19h trước

sama la due kita..tgh alami apa yang awak alami sekarang sakit xleh bawak bincang