Baby Tendang start 16 Minggu ke?

Assalamualaikum dan hai..nak tanya ibu ibu, sekarang sy kerap rasa sakit setempat tapi bukan selalu kadang kadang je..baby dah start tendang ke ye?walaupun ni anak no.2, sy dah lupa anak yang sulung tu baby start tendang masa berapa minggu entah...terima kasih sudi jawab soalan sy..untuk pengetahuan baby sihat je, sy pun takda pendarahan ke apa, biasa je alhamdulillah.#ingintahu

1 Trả lời

normal. baby plg awal kita boleh rasa kick 16w. sy even first pregnancy skrg start rasa masa 16w wpun sy overweight. so lain org lain mggu boleh rasa. klau dah 2nd pregnancy lg awal boleh rasa. mmg akan rasa kdg2 je sbb baby kecik lg .