35week 5 hari...

Assalamualaikum dan hai mummy semua... Sapa ada pengalaman bersalin awal 35week?? Disebabkan BP mummy tinggi ... Boleh shared pengalaman dengan saya... Pertama kali lalui kes mc nie...😢😢

2 Các câu trả lời

saya pernah masa anak pertama. lahir 35minggu. sbb bp tinggi. saya induce belon sekali je pastu jalan dh buka 4cm. dh rsa contraction sikit2. pastu esoknya dh masuk labour room pecahkan air ketuban n tunggu jalan buka lg smpai 10cm. layan contraction 10jam baru la lahir anak sulung 🥰