Konfius air ketuban atau tak

Assalamualaikum dan hai mommies semua,,saye ade nk tnye,,td lps Sye buang air kecil,Sye perasan ade cecair yg keluar,,warna putih susu cair,, keluar dlm 5 titik n perut Sye on off mengeras,,then tak lame tu keluar lg,,bnyk jgk,,bile Sye cek pakai tisu,,die jd colour kuning n bau die mcm hancing sikit,,siapr ade pengalaman mcm ni,,Sye konfius tu air ap,,skrg da tak keluar,,adakah itu ketuban leaking?#firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

bukan air ketuban

11mo trước

ok,, thanks ye sis,,betul laa,,Sye pegi klinik,,dokter Kate xde pembukaan lg,,n air ketuban masih bnyk