badan rasa macam mngandong tp hasil selalu negatif

Assalamualaikum bun,, sy dah rase badan sy macam orang mengandong ni dah dr bulan lepas.. mual mu tah pening pagi hari tp lepas tengh hari ok jer, badan rasa x de power, datang bulan cuma 1 hr jer,, x kluar pun darah tu cuma time pgj tandas je dy nk kluar.. cek pigi dokter cakap mungkin awal prgn dok saran tunggu 1 w baru test balik. Dah tunggu pun 1w tp hsil tetap sma.. kira2 ad yg pernah rase cam tu x?? Tu kenape ek

badan rasa macam mngandong tp hasil selalu negatif
2 Các câu trả lời

Sy pula lain mula2 cek upt double line tpi samar. Selang 3 hari cek dah negatif. Tak puas hati cek guna clear blue pun jawapanya not pregnant. Tiba2 ni hari try cek opk dpt double line yg terang pula. Bermakna subur. Period sy ada 2 hari lgi. Xsabar nak tunggu. Bnyk sangat teka teki dlm bdn sendiri. Ujian.

Lambat dtg bulan tu mungkin hormon sis stgh org kalau nak dtg bulan dia akan mual2 . Sis try cek 2 minggu lagi ..