Baby girl ada masalah g6pd

Assalamualaikum. Boleh tak share apa pantang larang ibu yang menyusukan anak yang ada masalah g6pd. Anak saya sebulan 9 hari. Intermediate g6pd.

1 Trả lời

awk bole google..byk doc dah terang kn..kt tiktok pon byk org share

3mo trước

Terima kasih share. Saya tahu pantang larang untuk baby g6pd. Saya cuma nak tahu pantang larang ibu yang menyusukan baby tu😅. Contoh baby tak boleh makan atau minum makanan yang ada kacang soya. Macam mana dengan ibu yang menyusukan baby tu? Boleh atau tak makan atau minum makanan yang ada based kacang soya.