Ruam satu badan

Assalamualaikum, boleh sy tanya kesan terbaik untuk ruam susu macamni, sebab ank saya naik 1 badan biji mcmni. Jadi nk mtk petolongan mana krim yg pling cpt terkesan. Terima kasih

Ruam satu badan
3 Các câu trả lời

Wsalam. Btw klu 1bdn kena mcmni bukan ruam susu nama dia. Blh ke kk nnt dktr bg ubat. Bby sy kena mcmni, dpt ubt dari kk.. Alhamdulillah surut.

2y trước

Sama2. Bby sy kena mcmni lps discaj dari hsptl (hari ke5) . Makin lama makin byk smpai 1 bdn. Jd sy bawa ke kk since risau menganggu bby. Kk bg ubt sapu shj. Dlm 1 minggu nmpk perubahan

okay. try laa.

try UniflexN sis.

2y trước

Ok krim ya tu?