TAMBAH SUSU BADAN

assalamualaikum , boleh bg cadangan tak untuk tambah susu badan nak kena minum air apa or nk kena mkn tablet ? konfius la tak tahu mana 1 ok 🥺 #2ndBaby #29W1D #BabyMay21

1 Trả lời

biasa lepas susukan bby bykkn minum air kosg...mkn makanan yg berkhasiat yg ada vitamin c kalsium omega 3.. untuk dptkn susu yg brkualiti utk bby dan mommynya. mcm ms kita mnyusu ni..smua vitamin yg ada dkt bdn kita .kita share brsm ank..jd kita kena pstikan kita mkn mknn yg brkhasiat.... puan ada ig?? kalau ada ig puan try follow pakar lactating ni... dia byk share ilmu ttg pnyusuan..sgt2 mmbntu pd kita yg br pestime jd parent . nm ig dia noorfazila abdul rahman...mcm yg sy sent ss pd puan ni .mg apa sy share ni mmbri manfaat dan dpt mmbntu puan. 😉✌🏻

3y trước

sm2 😉