Anak g6pd kena tahan wad

Assalamualaikum, anak saya lahir 15.2.24.. alhamdulillah sepatutnya boleh keluar wad pada esoknya. Tapi tak sempat balik pun baby dah kena tahan wad kat wad bby sebab misi cakap ada g6pd. Nak tanya berapa lama ya selalunya baby kena tahan wad sebab g6pd

3 Các câu trả lời

anak 1st saya, lahir 2021, lebih kurang 5hari kena warded. tapi boleh datang jumpa anak, taktahu lah kalau sekarang dah lain. saya selalu datang hantar stok susu dan susukan anak.

7mo trước

ye sis,skrg pn masih 5hr juga

saya baby g6pd tahan ward 3hari .haritu cakap 5hari tapi taktau kenapa 3hari je

7mo trước

mgkn kuning ank sis dah turun .tp anak saya 5hr kena tahan wad

G6pd kena tahan wad 5 hari sis..

7mo trước

ye² betul sis terima kasih bg info